Matt Damon en Alicia Vikander bij première van ‘Jason Bourne’ in Sydney

Op 3 juli jl. waren Matt Damon en Alicia Vikander aanwezig bij de Australische première van JASON BOURNE in Sydney.

Bekijk hier het videoverslag van de première:

Eergisteren hebben Matt Damon en Alicia Vikander vragen beantwoord van fans via Twitter. Niet alleen fans, maar ook Ben Affleck stuurde een vraag in met de hashtag #AskBourne die live werd beantwoord door Matt Damon. Bekijk hier de Q&A: https://twitter.com/i/moments/749875401720074241

UNIVERSAL_BOURNE-93V2 UNIVERSAL_BOURNE-153V2

Jason Bourne (2016)Matt Damon is terug als Jason Bourne, in de nieuwe gelijknamige actie-thriller. Damon wordt in deze film bijgestaan door Alicia Vikander (The Danish Girl), Vincent Cassel (Black Swan), Tommy Lee Jones en Julia Stiles. In JASON BOURNE keert de voormalig, meest gevaarlijke agent van de CIA, Jason Bourne terug vanuit de anonimiteit.

Na The Bourne Supremacy en The Bourne Ultimatum regisseert Paul Greengrass ook het nieuwe hoofdstuk uit de Bourne franchise. Jeffrey Weiner en Frank Marshall van Captivate Entertainment hebben de film geproduceerd, met als co-producenten Greengrass, Matt Damon, Gregory Goodman en Ben Smith. Het scenario is geschreven door Greengrass en Christopher Rouse en gebaseerd op de personages gecreeërd door Robert Ludlum.

Filmposter_NL

JASON BOURNE draait vanaf 28 juli a.s. in de bioscoop.

www.facebook.com/BourneNL
www.jasonbourne.nl
#JasonBourne