‘Jason Bourne’ meest succesvolle Bourne-film in Nederland

Sinds vandaag is JASON BOURNE de meest succesvolle Bourne-film ooit in Nederland. Hiermee streeft de film het tweede deel The Bourne Ultimatum (2007) voorbij die met
€2,71 miljoen negen jaar de beste Bourne-film was. In totaal heeft de nieuwste film uit de franchise tot nu toe €2,75 miljoen opgebracht en hebben ruim 313.000 mensen de film al gezien.

JASON BOURNE draait nu in 121 Nederlandse bioscopen.
Bekijk hier de trailer van de film:

Matt Damon is terug als Jason Bourne, in de nieuwe gelijknamige actie-thriller. Damon wordt in deze film bijgestaan door Alicia Vikander, Vincent Cassel, Tommy Lee Jones en Julia Stiles. In JASON BOURNE keert de voormalig, meest gevaarlijke agent van de CIA, Jason Bourne terug vanuit de anonimiteit.

Na The Bourne Supremacy en de The Bourne Ultimatum regisseert Paul Greengrass ook het nieuwe hoofdstuk uit de Bourne franchise. Jeffrey Weiner en Frank Marshall van Captivate Entertainment hebben de film geproduceerd, met als co-producenten Greengrass, Matt Damon, Gregory Goodman en Ben Smith. Het scenario is geschreven door Greengrass en Christopher Rouse en gebaseerd op de personages gecreëerd door Robert Ludlum.

www.facebook.com/BourneNL
www.jasonbourne.nl
#JasonBourne

Filmposter_NL