Unieke filmvertoning Girl Rising in Theater Amsterdam

Op 5 maart 2017 in Theater Amsterdam: de indrukwekkende film ‘Girl Rising’. Een bijzondere voorstelling van de film over 9 meisjes van over de hele wereld en hoe zij enorme obstakels zoals slavernij overwonnen om naar school te kunnen. Met de stemmen van onder andere Liam Neeson, Meryl Streep en Cate Blanchett.

De opbrengst van je ticket gaat naar de campagnes van de gelijknamige organisatie. Zij zetten zich in om meer meisjes in ontwikkelingslanden naar school te krijgen. Want meer opgeleide meisjes betekent minder armoede en meer politieke stabiliteit!

Het programma start om 14:30 en biedt meer dan alleen film! Lisse Knaapen, bekend van onder andere SKY de Musical en Intouchables, komt zingen! De presentatie is in handen van Marlijn Weerdenburg (Danni Lowinski, Broodje Gezond). Kom ook met je vrienden, familie of collega’s voor een onvergetelijke middag en help meer meisjes naar school.