Exclusieve Disney Passepartout verkrijgbaar bij Kinepolis: één pasje voor drie magische films

Filmstudio Disney introduceert deze week de Disney Passepartout, een nieuw soort bioscoopticket die toegang geeft tot drie bioscoop films. Filmfans kunnen voor €25 een kaartje kopen voor zowel de live-action film Dumbo, The Lion King als Aladdin, die het komende halfjaar in première gaan.

Het is voor het eerst dat een dergelijk ticket voor de consument verkrijgbaar is.

De tickets zijn geldig bij Pathé, Vue en Kinepolis en verkrijgbaar via de ticketwebshop van het AD (https://webwinkel.ad.nl/passepartout-live-action-disney).

Dumbo, een nieuwe verfilming van het beroemde verhaal over het vliegende olifantje, gaat eind maart in de bioscopen draaien. Half mei is het de beurt aan Aladdin, het sprookje over een straatjongen die een mysterieuze lamp vindt waarin een geest zit die hem drie wensen gunt met onze eigen Marwan Kenzari in een van de hoofdrollen. The Lion King, de live action-versie van de animatie-klassieker uit 1994, is vanaf half juli te zien.