TRAILER ALERT: Captain Marvel – vanaf 6 maart 2019 in de bioscoop

BEKIJK NU DE NIEUWE POSTER EN TRAILER VAN CAPTAIN MARVEL

Marvel Studios’ “Captain Marvel” is een gloednieuw avontuur dat zich afspeelt in de jaren 90. In deze nog niet eerder vertoonde geschiedenis van het Marvel Cinematic Universe, volgen we Carol Danvers. En zien wij hoe zij één van de machtigste superhelden van het universum wordt. Terwijl er een galactische oorlog uitbreekt tussen twee buitenaardse rassen, die de aarde bereiken, bevindt Danvers zich samen met een groepje bondgenoten middenin dit geweld.

VOLG CAPTAIN MARVEL VIA

Facebook: Facebook.com/Marvelnl

Twitter: Twitter.com/Marvelnl

Youtube: YouTube.com/Marvelnl

VOLG DISNEY VIA

Facebook: Facebook.com/DisneyNL

Twitter: Twitter.com/DisneyNL

YouTube: YouTube.com/DisneyNL

Instagram: Instagram.com/DisneyNL