Huisdiergeheimen 2 – volledige Nederlandse stemmencast bekend

De nieuwe stemmencast van HUISDIERGEHEIMEN 2 is bekend. Edsilia Rombley is te horen als het shih tzu hondje Madelief en Huub van der Lubbe als de stoere hond Bolster die op een boerderij woont. Chris Zegers spreekt de stem in van slechterik Sergei en Mees Kingston is Liam, het zoontje van Katie en Chuck (Bas Smit). Nienke Plas is een koe op de boerderij en haar zoontje Frenky-Dean Stjeward spreekt de stem in van Ukkie. Saar en Janna van de Zoete Zusjes zijn te horen als Prinses en puppy. Dorian Bindels is de onnozele cavia Norbert en Nicolette Kluijver is te horen als Chloe’s vrouwtje.

Verder keren terug: Fedja van Huêt als de trouwe terriër Max, Georgina Verbaan als zijn baasje Katie, Karin Bloemen als slome kat Chloe, Peggy Vrijens als het snoezige dwergkeeshondje Gidget, Robbert van de Corput (DJ Hardwell) als mopshond Mel en Frank Lammers als de knorrige bastaard Duke en Jandino Asporaat is het schattige maar gestoorde konijntje Sneeuwbal. Erik van der Muiswinkel is Pops en Roué Verveer is tekkel Buddy.

Stemmencast:

Fedja van Huêt – Max
Frank Lammers – Duke
Jandino Asporaat – Sneeuwbal
Peggy Vrijens – Gidget
Karin Bloemen – Chloe
Georgina Verbaan – Katie
Erik van Muiswinkel – Pops
Roué Verveer – Buddy
Robbert van de Corput (DJ Hardwell) – Mel

Stemmencast (nieuw):

Edsilia Rombley – Madelief
Huub van der Lubbe – Bolster
Mees Kingston – Liam
Chris Zegers – Sergei
Bas Smit – Chuck
Saar (Zoete Zusjes) – Prinses
Frenky-Dean Stjeward – Ukkie
Dorian Bindels – Norbert
Janna (Zoete Zusjes) – Puppy #1
Nienke Plas – Koe op boerderij
Nicolette Kluijver – Chloe’s vrouwtje

HUISDIERGEHEIMEN 2 (THE SECRET LIFE OF PETS 2) is de nieuwe vrolijke animatiefilm van Illumination Entertainment en Universal Pictures, de makers van De Grinch, Minions en Sing. Het is het vervolg op de grote bioscoophit uit 2016 die onthulde wat onze huisdieren uitspoken als de baasjes van huis zijn. Opnieuw volgen wij de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloe, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norbert en het schattige maar gestoorde konijntje Sneeuwbal.

Geproduceerd door Chris Meledandri, de baas en oprichter van Illumination, samen met Janet Healy.

Het scenario van HUISDIERGEHEIMEN 2 is net als het eerste deel geschreven door Brian Lynch (Minions) en de regie is wederom in handen van Chris Renaud (de Despicable Me-films, De Lorax en het Verdwenen Bos).

In de originele versie met de stemmen van o.a. Lake Bell, Hannibal Buress, Dana Carvey, Harrison Ford, Tiffany Haddish, Kevin Hart, Pete Holmes, Garth Jennings, Ellie Kemper, Nick Kroll, Bobby Moynihan, Patton Oswalt, Jenny Slate en Eric Stonestreet

HUISDIERGEHEIMEN2 (THE SECRET LIFE OF PETS 2) draait vanaf 30 mei a.s. in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie, in 2D en 3D.

www.huisdiergeheimen.nl
www.facebook.com/TheSecretLifeofPetsNL
#Huisdiergeheimen2 #TheSecretLifeOfPets2NL