Bekijk de trailer van Trolls World Tour

De kleurrijke en vrolijke trailer van TROLLS WERELDTOUR / TROLLS WORLD TOUR is nu te zien.

Bekijk hier de Nederlands gesproken trailer.
Bekijk hier de Nederlands ondertitelde trailer.

In de originele versie met de stemmen van o.a. Anna Kendrick, Justin Timberlake, Kelly Clarkson, James Corden, Anderson .Paak, Sam Rockwell en Mary J. Blidge.

Op de soundtrack van de film zal nieuwe muziek te horen zijn van Justin Timberlake, die ook optreedt als uitvoerend muziekproducent van dit album.
Timberlake gaf via Instagram een kijkje achter de schermen bij de opnames van een van de nieuwe nummers waarvoor hij samen heeft gewerkt met o.a. Anderson .Paak die ook een stemrol heeft in de nieuwe film.

TROLLS WERELDTOUR / TROLLS WORLD TOUR is het vervolg op de hitfilm Trolls van DreamWorks Animation (Shrek, Madagascar, Kung-Fu Panda). In een vrolijk en kleurrijk avontuur dat hen verder brengt dan ooit tevoren doen Poppy (Anna Kendrick) en Branch (Justin Timberlake) een grote ontdekking. Ze maken deel uit van zes verschillende Trollenstammen met zeer uiteenlopende muziekstijlen: Funk, Country, Techno, Klassiek, Pop en Rock. Hun wereld staat op het punt een stuk groter maar vooral ook luider en muzikaler te worden.

In de originele versie met de stemmen van o.a.: Anna Kendrick, Justin Timberlake,
J Balvin, Rachel Bloom, Flula Borg, Kelly Clarkson, James Corden, Ester Dean, Jamie Dornan, Gustavo Dudamel, Ron Funches, Caroline Hjelt, Aino Jawo, Kunal Nayyar, Ozzy Osbourne, Anderson .Paak, Anthony Ramos, Sam Rockwell, Betsy Sodaro, Karan Soni, Kenan Thompson, Charlyne Yi, George Clinton en Mary J. Blige.