Eerste trailer Nobody met Bob Odenkirk

Sometimes the man you don’t notice is the most dangerous of all.

Bekijk nu de eerste trailer van de nieuwe actie-thriller NOBODY van regisseur Ilya Naishuller (Hardcore Henry) en scenarioschrijver Derek Kolstad (John Wick), met Bob Odenkirk (Better Call Saul) in de hoofdrol.

Interview Entertainment Weekly

“The fist-bloodying fight sequences were as much fun as being in a comedy room. I mean, I’ve never had that much fun since we wrote Mr. Show. It’s a group effort. Anytime you see a fight sequence in a movie that has a bunch of people, as soon as they yell ‘Cut!,’ everyone laughs. There’s all this interaction and group problem-solving that goes on.”

Lees hier het interview dat Entertainment Weekly onlangs had met Bob Odenkirk.

Emmy-winnaar Bob Odenkirk (Better Call Saul, The Post, Nebraska) speelt Hutch Mansell, een onderschatte en ondergewaardeerde vader en echtgenoot, die de vernederingen van het leven voor lief neemt en nooit voor zichzelf opkomt. Een nobody.

Als er op een nacht twee dieven bij hem inbreken, weigert Hutch zichzelf en zijn gezin te verdedigen, in de hoop ernstig geweld te voorkomen. Zijn tienerzoon, Blake (Gage Munroe, The Shack), is teleurgesteld in hem en zijn vrouw, Becca (Connie Nielsen, Wonder Woman), lijkt alleen maar meer afstand te nemen.

Na het incident ontwaakt er een woede in Hutch die hij lang had onderdrukt. Oude instincten worden weer aangewakkerd en brengen hem op een duister pad, waarbij geheimen uit het verleden en dodelijke vaardigheden aan het licht worden gebracht. In een spervuur van vuisten, geweerschoten en piepende banden moet Hutch zijn familie redden van een gevaarlijke crimineel (de beroemde Russische acteur Aleksey Serebryakov, Amazons McMafia) en ervoor zorgen dat hij nooit meer als een nobody zal worden gezien.

Christopher Lloyd (Back to the Future) is te zien als de vader van Hutch en multi-getalenteerde muzikant en acteur RZA speelt de broer van Hutch wiens eigen verborgen talenten Hutch goed van pas komen in zijn zoektocht naar wraak.

NOBODY is geregisseerd door Ilya Naishuller (Hardcore Henry), naar een scenario van Derek Kolstad (bedenker van de John Wick films).

De film is geproduceerd door Kelly McCormick en David Leitch (Fast & Furious: Hobbs & Shaw, Deadpool 2, Atomic Blonde) via hun 87North, Braden Aftergood (Hell or High Water, Wind River) via zijn Eighty Two Films en Bob Odenkirk en Marc Provissiero (PEN15) via Odenkirk Provissiero. Uitvoerend producenten zijn Derek Kolstad, Marc S. Fischer en Tobey Maguire.