Nu in de Bioscoop: Chaos Walking

In een niet al te verre toekomst, ontdekt Todd Hewitt (Tom Holland) het mysterieuze meisje Viola (Daisy Ridley) dat op zijn planeet is gecrasht. Op deze planeet zijn alle vrouwen verdwenen en worden de mannen geteisterd door ‘The Noise’ – een kracht die ervoor zorgt dat alle gedachten van mannen voor iedereen te horen zijn.

In deze gevaarlijke wereld wordt Viola’s leven bedreigd en Todd belooft haar te beschermen. Hiervoor zal hij zijn eigen innerlijke kracht moeten ontdekken en de duistere geheimen van zijn planeet moeten ontrafelen.

Van de regisseur van The Bourne Identity en Edge of Tomorrow, gebaseerd op het succesvolle boek The Knife of Never Letting Go geschreven door Patrick Ness.

Cast: Tom Holland, Daisy Ridley, Mads Mikkelsen, Nick Jonas

Regisseur: Doug Liman