Snake Eyes: G.I. Joe Origins Comic-Con screening

SNAKE EYES: G.I. JOE ORIGINS

 COMIC-CON SCREENING

Discover what hides behind the mask.Op 21 juli jl. mochten een aantal gelukkige fans tijdens het Fans First evenement van Comic-Con in Los Angeles als eerste de nieuwe actiefilm SNAKE EYES: G.I. JOE ORIGINS bekijken. Hoofdrolspeler Henry Golding, Samara Weaving en producer Erik Howsam waren hierbij aanwezig.

SNAKE EYES: G.I. JOE ORIGINS draait nu in de bioscoop.

Paramount Pictures, Metro-Goldwyn-Mayer Pictures en Skydance presenteren
In samenwerking met Hasbro
Een di Bonaventura Pictures productie
Een film van Robert Schwentke
SNAKE EYES: G.I. JOE ORIGINS

In SNAKE EYES: G.I. JOE ORIGINS speelt Henry Golding (The Gentlemen) Snake Eyes, een strijder die wordt verwelkomd in een oude Japanse clan genaamd Arashikage nadat hij het leven van hun troonopvolger heeft gered. Bij aankomst in Japan leren de Arashikage Snake Eyes de manieren van de ninja-krijger, terwijl ze hem ook iets bieden waar hij naar verlangde: een thuis. Als geheimen uit zijn verleden worden onthuld, wordt de eer en loyaliteit van Snake Eyes op de proef gesteld.

SNAKE EYES: G.I.JOE ORIGINS is gebaseerd op het iconische G.I. Joe personage, Snake Eyes, en de cast bestaat verder uit o.a. Andrew Koji als Storm Shadow, Úrsula Corberó (La casa de papel) als Baroness, Samara Weaving als Scarlett, Haruka Abe als Akiko, Tahehiro Hira als Kenta en Iko Uwais als Hard Master.

SNAKE EYES: G.I. JOE ORIGINS is geregisseerd door Robert Schwentke en gebaseerd op de G.I. Joe® personages van Hasbro. Het scenario is geschreven door Evan Spiliotopoulos, Anna Waterhouse en Joe Shrapnel naar een verhaal van Evan Spiliotopoulos. Geproduceerd door Brian Goldner, Erik Howsam en Lorenzo di Bonaventura. David Ellison, Dana Goldberg, Don Granger, Jeff G. Waxman en Greg Mooradian treden op als uitvoerend producent.

#SnakeEyes