Speciale kleutervertoningen van PAW Patrol: De Film groot succes

SPECIALE KLEUTERVERTONINGEN
VAN PAW PATROL: DE FILM
GROOT SUCCES

AL MEER DAN 15.000 TICKETS VERKOCHT

Vanaf zaterdag 14 augustus a.s. vinden er voorpremières plaats van de vrolijke familiefilm PAW PATROL: DE FILM, waaronder speciale kleutervertoningen die zijn afgestemd op ouders met jonge kinderen. Tijdens deze vertoningen blijft het zaallicht gedeeltelijk aan en wordt het geluid iets gedempt om deze unieke filmbeleving op het grote doek ook voor de allerkleinsten zo aangenaam mogelijk te maken. Om het bezoek helemaal onvergetelijk te maken krijgen de kinderen bij de meeste kleutervertoningen na afloop een filmdiploma uitgereikt.

Meer informatie over deze speciale vertoningen is te vinden op de website van de plaatselijke bioscoop.

Tickets zijn te koop via: pawpatrolfilm.nl

LUISTER NU DE SONG
“THE USE IN TRYING”
VAN ALESSIA CARA
VOOR PAW PATROL: THE MOVIE
https://alessiacara.lnk.to/theuseintrying
 
BEKIJK HIER DE FEATURETTE:

Geen pup is te klein voor zo’n groot avontuur!

Bekijk de Nederlands gesproken trailer hier.
Bekijk de ondertitelde trailer hier.

PAW PATROL: DE FILM is het eerste avontuur op het witte doek gebaseerd op de populaire tv-serie.

Als hun grootste vijand Humdinger burgemeester wordt van het nabijgelegen Avonturenstad en chaos begint aan te richten, trappen Ryder en de heldhaftige pups een hogere versnelling in om hem te stoppen. Terwijl één pup zijn verleden onder ogen moet komen, krijgt het team hulp van een nieuwe bondgenoot: de slimme teckel Liberty. Gewapend met nieuwe, coole gadgets en uitrusting, gaat de PAW Patrol de strijd aan om inwoners van Avonturenstad te redden.

De stemmen worden ingesproken door castleden van de originele PAW Patrol serie die in deze bioscoopfilm worden bijgestaan door Julia Tan (Liberty), Rayen Panday (Butch), Peter Pannekoek (Ruben) en Monica Geuze (Delores). In de originele versie met de stemmen van o.a. Iain Armitage, Marsai Martin, Yara Shahidi, Kim Kardashian West, Randall Park, Dax Shepard, Tyler Perry, Jimmy Kimmel en Will Brisbin.

#PAWPatrolMovie
#PAWPatrolFilm