Trailer record Spider-Man: No Way Home

Deze week vond de lancering van de eerste trailer van SPIDER-MAN: NO WAY HOME plaats. Met deze trailerlancering is het record gebroken van de meest bekeken en meest besproken trailer binnen 24 uur.

De trailer voor SPIDER-MAN: NO WAY HOME behaalde een record van 355,5 miljoen wereldwijde views in de eerste 24 uur, waarmee de vorige recordhouder, Disney/Marvel’s Avengers: Endgame, met 289 miljoen views werd weggeblazen. Het bereik van de eerste trailer van SPIDER-MAN: NO WAY HOME is ruim twee keer zo hoog in vergelijking met die van de tweede trailer voor Spider-Man: Far From Home, die na 24 uur 135 miljoen views bereikte.

Lees hier meer over het record.
Bekijk hier de trailer.

Voor de allereerste keer in de geschiedenis van de Spider-Man-films is onze vriendelijke superheld ontmaskerd en kan hij zijn normale leven niet langer gescheiden houden van zijn gevaarlijke leven als superheld. Als hij Doctor Strange om hulp vraagt, staat er meer op het spel dan ooit tevoren. Dit dwingt hem onder ogen te zien wat het nu echt betekent om Spider-Man te zijn.

Met o.a. Tom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch, Jon Favreau, Jacob Batalon en Marisa Tomei.

SPIDER-MAN: NO WAY HOME draait vanaf 16 december a.s. alleen in de bioscoop.

#Spiderman
#SpiderManNoWayHome