Foto’s Nederlandse première Terminator: Genisys

 

header (7)teminator_47-598 (1)teminator_13-598b

NEDERLANDSE IMAX 3D-PREMIÈRE VAN
TERMINATOR: GENISYS
teminator_33b-598nieuw

De Nederlandse IMAX 3D-première van TERMINATOR: GENISYS heeft zojuist plaatsgevonden in Pathé Arena Amsterdam. The Partysquad heeft de première feestelijk geopend met een live optreden en de presentatie werd gedaan door Dennis Weening.

teminator_53-598

In TERMINATOR: GENISYS stuurt John Connor (Jason Clarke), de leider van het menselijk verzet, Sergeant Kyle Reese (Jai Courtney) terug naar 1984 om Sarah Connor (Emilia Clarke) te beschermen en de toekomst veilig te stellen. Door een onverwachte gebeurtenis komt Sergeant Reese ineens terecht in een nieuwe, onbekende versie van het verleden. Hier vindt hij nieuwe bondgenoten, waaronder The Guardian (Arnold Schwarzenegger). Wanneer hij oog in oog komt te staan met levensgevaarlijke vijanden krijgt hij een onverwachte missie: het resetten van de toekomst.

Left to right: Jason Clarke plays John Connor and Jai Courtney plays Kyle Reese in Terminator Genisys from Paramount Pictures and Skydance Productions

Left to right: Jason Clarke plays John Connor and Jai Courtney plays Kyle Reese in Terminator Genisys from Paramount Pictures and Skydance Productions

Vanaf donderdag in de bioscoop, in 3D en IMAX 3D.

www.facebook.com/TerminatorGenisysNL
www.terminatorgenisys.nl

TG-1200x627-nl (1)