TRAILER ALERT: Guardians of the Galaxy Vol. 2

In Marvel’s Guardians of the Galaxy Vol. 2 gaat het team opnieuw op pad en doorkruisen zij de verste uithoeken van het heelal. Uiteraard doen ze dit geheel in eigen stijl, op de knallende en onmisbare muziek van Awesome Mixtape Vol. 2.

Star-Lord (Chris Pratt), Gamora (Zoe Saldana), Drax (Dave Bautista), Rocket (stem van Bradley Cooper) en Baby Groot (stem van Vin Diesel) ontrafelen de mysteries rondom Peter Quill’s vader.
Oude vijanden worden nieuwe vrienden en ondertussen moet het team er voor vechten om één te blijven.

Marvel’s Guardians of the Galaxy Vol.2 is geschreven en geregisseerd door James Gunn met acteurs Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel als Baby Groot, Bradley Cooper als Rocket, Michael Rooker, Karen Gillan, Pom Klementieff, Elizabeth Debicki, Chris Sullivan, Sean Gunn, Tommy Flanagan, Laura Haddock, Sylvester Stallon en Kurt Russell. Kevin Feige is de producent en Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Jonathan Schwartz, Nikolas Korda en Stan Lee zijn de uitvoerende producenten. Marvel’s Guardians of the Galaxy Vol. 2 is vanaf 27 april in de Nederlandse bioscopen te zien. Obviously.