Finale Wie is de Mol? weer te zien in de bioscopen van Vue

De finale van Wie is de Mol? is ook dit jaar te volgen in de bioscopen van Vue. Vorig jaar konden ‘Molloten’ voor het eerst de ontknoping op het grote doek bekijken bij zeven vestigingen van bioscoopketen Vue. Alle zalen zaten toen vol. Dit jaar is de finale bij meer bioscopen te zien. Vue vertoont de finale van Wie is de Mol? op zaterdag 9 maart dit jaar in twaalf vestigingen. AVROTROS-leden hebben voorrang op de kaarten en kunnen vanaf nu kaarten kopen. Vanaf zaterdag 23 februari zijn de kaarten voor álle liefhebbers verkrijgbaar via de website van Vue.

Locaties Wie is de Mol? finale bij Vue
Via de website van Vue kunnen Wie is de Mol? fans een plek bemachtigen. Een kaartje kost slecht €5,-. Bezoekers krijgen hiervoor ook verse popcorn. De volgende vestigingen van Vue tonen dit jaar de live finale van Wie is de Mol?: Alkmaar, Amersfoort, Apeldoorn, Den Bosch, Eindhoven, Hilversum, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen en Vlaardingen.

Over Vue Nederland
Vue is de tweede bioscoopketen van Nederland met maar liefst 21 vestigingen. Vue heeft vestigingen in Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Hilversum, Heerhugowaard, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen, Purmerend, Steenwijk en Vlaardingen.

Het is de missie van Vue om de beste content te leveren in de beste omgeving met de beste technologie en continu te groeien en innoveren. Zo speelt Vue in op de veranderende bioscoopmarkt door de focus te leggen op de wensen van de bezoeker en de optimale filmbeleving centraal te stellen.